Autismul virtual – Afecţiunea modernă care îi afectează pe copiii tehnologizaţi

Objectives and Activities 2018-04-19T12:13:31+00:00
  • Campanii de conştientizare şi informare a personalului medical şi a tinerelor mămici, organizată în maternităţile din Bucureşti, prin traininguri şi seminarii susţinute personalului medical ce interacţionează cu mamele şi cu copiii lor în maternităţi, şi oferirea de pliante, cărţi şi alte materiale care să prezinte riscul consumului excesiv de televiziune asupra copiilor mici 0-3 ani (click flayer).

  • Realizarea unui studiu care să prezinte riscul vizionării excesive a mediilor virtuale asupra copiilor (mai ales asupra copiilor mici), şi prezentarea acestui studiu Consiliului Naţional al Audiovizualului, pentru a obliga toate posturile de televiziune dedicate copiilor, să prezinte periodic (la 30 de minute), calupuri scurte de informare a părinţilor cu privire la consumul excesiv de televiziune asupra dezvoltării neuropsihice a copiilor(click studiu);

  • Campanii de conştientizare şi informare a personalului, a părinţilor dar şi a preşcolarilor şi şcolarilor, organizate în unităţi de învăţământ public din Bucureşti şi din jud Ilfov prin afişe, pliante, cărţi şi alte materiale care să prezinte riscul consumului excesiv de medii virtuale asupra dezvoltării neuropsihice a copiilor si adolescentilor.

  • Realizarea de cursuri de formare si pregatire a parintilor si a specialistilor ce lucreaza cu copii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist.

Toate şcolile şi grădiniţele din Bucureşti şi judeţul Ilfov, ne pot contacta pe email contact@stopautismvirtual.ro sau la tel 0762818124, pentru organizarea de cursurii şi seminarii care să prezinte riscul consumului excesiv de televiziune asupra copiilor mici 0-3 ani.  Sustinerea acestor cursuri si seminarii este inclusa in Campania Stop Autism Virtual, si se desfasoara gratuit la solicitarea dvs.

Prezentarea are o durata de aproximativ 60 de minute, este sustinuta de Psih.Marius Teodor Zamfir si este denumita: “Genetica, neurologia si psihologia dezvoltarii copilului. De la o stimulare corespunzatoare, la Autism Virtual”. Aceasta se adreseaza in special parintilor dar si cadrelor didactice si peronalului ce lucreaza sau interactioneaza cu copii.

Doriti sa sprijiniti pentru continuarea campaniei STOP AUTISM VIRTUAL?

CONT BANCAR – RON: RO46 RZBR 0000 0600 1232 8362

Beneficiar Asociatia pentru Sanatate Mintala a Copilului – specificati sustinere proiect StopAutismVirtual. Pentru orice alt tip de donatii sau sponsorizari, va rugam sa ne contactati pe email contact@stopautismvirtual.ro sau la tel 0762818124. Va multumim pentru sprijin.

DONEAZA!

Cum se poate recupera rapid un copil cu AUTISM VIRTUAL

Contact Info

Bucuresti, Romania

Mobile: +40762818124

Web: STOP AUTISM VIRTUAL

ABONARE NEWSLETTER